Fiskfond, koncentrerad. Såsen. Väldigt fräscht och köttigt på samma gång. Fiskfond, koncentrerad. Sås. Häll på vatten och koka upp, stäng av och sätt åt sidan
Häll på citronsaft, fiskfond och koka ner till ca halva mängden återstår. Smörstekt regnbågsfilé med såspå färsk basilika och citron samt pommes duchesse
Skeda såsen över fisken och lägg på grönsakerna eller servera dem vid bordet. Det andra knepet är att såsen får underbar smak av Noilly Prat, en fransk torr vermouth
Blomkålen var lagom tuggvänlig och så på med såsen. En påse med räkor modell större inhandlades. Istället för fiskresterna kan antagligen en fiskfond eller -buljong användas
TipsOm du inte använder köpta buljongtärningar eller fiskfond hittar du recept på fiskbuljong här. Häll buljongen över linserna och sjud försiktigt under lock på medelvärme tills knappt mjuka, ca 40 minuter
Lägg tillbaks kotletterna samt skivad lever i såsen, riv skalet av en citron över och varmhåll. I tonåren kommer jag ihåg att vi fiskade lake på vintern i Västergötland
Hej på er. Tänk att jag serverade på den för X antal år sedan. Mamma vågade inte titta på tv. När jag serverade skulle det vara glassbomb inte helt lätt att skära igenom den frusna glassen o få med allt som skulle ligga på tallriken
Torskrygg med potatispure, savojkål och champagnesås. Hej på er,. Sås. Räk & avocadosallad på toast. Sås. Rosta bröd, lägg salladen på brödet och toppa med dressingen
Värm havregrädden och fiskfonden i en kastrull. Smaka av såsen med peppar och eventuellt mer salt. Lax med gräddig sås och bulgur4 port4 laxfiléer2 dl havregrädde1 msk fiskfond1 dl vattensalt och peppar4 port bulgur1 gurka2 msk god olivolja2 msk rödvinsvinägersalt och peppar1/2 dl rostade pumpakärnorSätt ugnen på 200 grader. Häll såsen över laxbitarna och låt stå i ugnen ca 15 min
Igår var jag och barnen hos mina föräldrar och hälsade på, dem bor vid sjön Lygnern i Sätila. Blanda ihop grädde, creme fraiche, mjölk, ost, fiskfond och soltorkade tomater i en kastrull och koka upp