Här kommer tipspå lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
LIte tipspå såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. TomatchutneyTips. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
När jag och Leif lagade festmiddag i Jämtland och fick tag i billig svensk färsk oxfilé (under 200 kr/kg) tillagade jag den på ett sätt som jag blev tipsad om i höstas. Sätt in oxfilén i ugnen på 64 grader i 3 timmar. Jag tror inte att ugnen höll 64 grader utan att den var kallare så på slutet höjde vi till 125 grader så att köttet skulle bli klart i lagom middagstid
Jag älskar verkligen att äta frukost och det är enligt mig det bästa målet på hela dagen. Men tänkte uppdatera det med ett nytt och lite fler frukosttips
Här kommer några tipspå vad ni kan ställa på bordet till midsommar. Häll upp på flaska. När gästerna kommer eller suget av en drink faller på blanda så stark man vill ha, fyll upp glaset med fruktsoda/sprite/sockerdricka
Lägg köttet med kryddblandningen i en plastpåse. Vänd påsen några gånger under tiden. Vill du grilla det som stora tournedos bör det vara helt tinat och gärna rumstempererat innan det läggs på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.