Gör först dressingen genom att mixa paprika, vitlök och persilja i en mixer eller i en matberedare. Lägg solrosfrön, ärtor, citronsaft och vitlöksklyfta i en matberedare
Men ibland blir vi lite vilda och galna, klyver dom röda blötdjuren, slänger på nåt gott och gratinerar dom i ugnen (som här med parmesanost) och när vi gjort det så är vi alltid lika rörande överens om att det är det mest kladdfria och enkla sättet att äta hummer på
Detta ryggskott gör att jag inte kan röra mig normatl och har lett till att jag heller inte kan sova, vilket har lett till huvudvärk, och igår även till feber
Mixa samman allt till en röra och smaka av med salt. 1 kruka persilja. 1 klyfta vitlök. 1 citron, zest och saft. 300 g gröna ärter 1 kruka dill 1 kruka persilja 1 kruka körvel 1 kruka basilika olivolja 1 klyfta vitlök 1 citron, zest och saft salt
Mixa sedan aubergine, vitlök, tahini, citronsaft, granatäppeljuice och spiskummin. finhackad persilja. Många tillsätter gärna tahini, citron eller granatäppeljuice – jag har i allt