Hällstekt biff med röktmärgsmör och nordisk hetta Hällstekt biff med mörkokt högrev, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och röktmärgsmörJag har stekt biffen i panna och uteslutit högreven, samt gjort en enda lök
Lägg upp och garnera med små tärningar av rökt sidfläsk. Märgen ger underbar smak till hela skapelsen. 200 g rökt sidfläsk (i små tärningar). 200 g rökt sidfläsk (i små tärningar)
Varmrätten (som doftade fantastiskt) bestod av Hällstekt biff med mörkokt skomakarbiff, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och röktmärgsmör
Rökt lax. Precis som Jimmy har många som ätit lågkolhydratkost under lång tid, entusiaster som även provat olika metoder som - kontroll på sköldkörtel/binjurar, parasitrensning, HcG-diet, HITT-träning, tarmsköljning/lavemang, leptinåterställning, gröna juicer, märgbensbuljong-dieter, probiotiska dieter, meditation, EFT, postitivt tänkande, cross-fit-träning - you name it
Vi får se ryggbiff med röktmärg, eller varför inte med rödbeta, savoykål och anjovis. Husmor Lisa är en av några officiella matbloggare som ska följa Årets kock och den råvara som kockarna har fått skapa sina fantastiska recept på är hängmörad ryggbiff från Gotland
Silver gick till den andre kocken som hade röktmärg på dagens biff. Eller att röka märg. Nu ska jag öva på Klas Lindgrens röktamärgsmör och självklart ska jag prova de pressade vintergrönsakerna
Eller vad sägs om Nystekt ryggbiff med majrovskräm, fettemulsion och röktmärg (Daniel Engellau), Gotländsk hängmörad biff och rödbetor med toppmurklor, anjovis, pressad savojkål, dill gräddfil och kryddpeppar (Fredrik Lagberg), Gotländsk hängmörad oxrygg Bordelaise serveras med rotfrukter från Skagsgård (Daniel Räms), Biff med korv, äpple, kål och lök (Leo Frodell), Hällstekt biff med röktmärgsmör och nordisk hetta (Klas Lindberg) eller kort och gott Svensk biffstek med lök (Albin Wessman)