Gotländsk hängmörad oxrygg Bordelaise med rotfrukter
Recept.se
Recept.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kg
  • utskuren hängmörad biff
  • backtimjan
  • vitlöksklyftor
  • osaltat smör
  • salt och svartpeppar
  • dl
  • skalade hasselnötter
  • finmald fläskfärs
  • grovmald färs på putset från biffen
  • finmalet späck
  • grovmalet späck
  • grovmalet rökt sidfläsk
  • Vatten
  • nitritsalt
  • citronzest
  • vitlök
  • fänkålsfrön (malda)
  • hett chilipulver
  • svartpeppar
  • cm
  • lammfjälster
  • osaltat smör
  • st
  • bitar stor oxmärg
  • st
  • rödlökar
  • st
  • vitlök
  • rapsolja
  • dl
  • Farinsocker
  • mörk kalvfond
  • dl
  • rött vin från Bordeaux
  • maizena
  • Salt
  • sherryvinäger
  • kg
  • osaltat smör
  • st
  • persiljerötter
  • dl
  • Vispgrädde
  • dl
  • citronlag från morötterna (se nedan)
  • dl
  • Vatten
  • dl
  • pressad citronsaft
  • dl
  • strösocker
  • st
  • stora gula morötter
  • st
  • knippmorötter
  • st
  • pärllökar
  • st
  • små gulbetor
  • st
  • stor rotselleri
  • Vetemjöl
  • st
  • Ägg
  • dl
  • panko ströbröd
  • knippe
  • kruspersilja
  • olja till fritering
  • st
  • skalade hasselnötter (rostade)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.