Hallå där i solen. Ni har väl smörjt in er. Vi kör varannan kokosolja och varannan parasoll. En form av intervallsolning som bara får utföras av professionella solbadare
PasquaNero d’Avola Shiraz (den röda, beställningsvara). Så jag har kollat ut prisvärda ekologiska allround viner från Pasqua, som tydligen ska vara perfekta lagom-viner till försommarens alla tillställningar
När man pratar om att lagra viner så tänker de flesta säkert på fatlagrade, röda och dyrare viner kanske framförallt från Frankrike eller något annat klassiskt vinland
Druvan är notoriskt svårodlad och med de små kvantiteterna man fick fram i början kom man på idén att blanda in vitt vin av viognier i det röda vinet av shiraz, på samma sätt som man traditionellt gör i norra Rhône
Jag älskar regionen, staden, mentaliteten, maten men kanske främst vinerna. Att det saknades skyltar berodde på att vineriet håller på att byggas (här ska finnas jäskar av terracotta) och vi var de första besökarna