Pocherad kolja recept

Kolja med spenat och pocherat ägg

Kolja med spenat och pocherat ägg

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 100 gram babyspenat 0 st salt 1 nypa(or) muskotnöt, malen 75 gram koljafiléer 2,5 dl mellanmjölk 1 st ägg 1 msk crème fraiche , lätt 0,5 st salladslök(ar) , finhackad 1 skvätt citron(er) 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
3 x Tapas från havet

3 x Tapas från havet

Räkor Pil Pil, friterad kolja med cremoli och kungskrabbetapas med örtsås och rökt paprika. Friterad kolja med Cremoli

Kolja med spenat och pocherat ägg

75 gram koljafiléer. Förväll spenaten i lite lättsaltat kokande vatten och låt rinna av väl. Rör ner muskotnöt och smaksätt med salt och peppar

Pocherad kolja med gräslökssås

Lägg koljafileérna  i en kastrull med kallt vatten och rätt mycket  salt. 700 g färsk Koljafilé. 700 g färsk Koljafilé

Fiskburgare på kolja och räkor

Pochera koljan med lagerblad, pepparkorn i 10 minuter i så pass mycket vatten att det täcker fisken. 375 g kolja

Skärgårdsgryta

Lägg den färdig pocherade fisken i såsen. kolja. Strimla paprikan och vitlök och fräs i olja i panna. Tillsätt vinet och gädden samt saffran