Lägg sedan halverade pakchoi runt om kycklingen i grytan. Kokosmjölk är basen och tillsammans med citrongräs, ingefära och kanel blir den här grytan en av mina thailändska favoriter
Istället för pakchoi kan du tex ha i sockerärtor. Blanda i limeblad eller citrongräs. Hacka pakchoi. Vänd i morötterna/minimajs, champinjonerna och pakchoi
Skala och skiva morötterna, tärna paprikan och dela upp pakchoi i kvartar. Skala av det yttersta på citrongräset och banka till det med den trubbiga sidan av kniven
Skölj och skär pakchoi och paprika grovt. Finstrimla citrongräset. Tillsätt alla grönsaker utom pakchoi och koka i ca 3 min. Lägg till sist i den stekta kycklingen och pakchoi och koka i 2 min. 1 st citrongräs. 1 st pakchoi
Skär pakchoien i lagoma bitar. Soppa Kycklingbuljong pakchoi shiitake 100 platta risnudlar lite ingefära lite citrongräs med chili så många wontons man vill ha. Ner med pakchoi och ett gäng wontons, koka kanske 5 minuter 5
Skölj och skär pakchoi och paprika grovt. Finstrimla citrongräset. Tillsätt alla grönsaker utom pakchoi och koka i ca 3 min. Lägg till sist i den stekta kycklingen och pakchoi och koka i 2 min. 1 st citrongräs. 1 st pakchoi
Det är inte pakchoi men rätt likt, rundare blad och vitare bladnerver. Citrongräs. 5 bitar citrongräs från burk. 6 vitlöksklyftor 5 bitar citrongräs från burk
Ta lite grönsaker som t ex pakchoi och salladslök och toppa med lite torkade räkor. Koka upp vatten, tillsätt buljong, stjärnanis, vitlök, lök, ingefära och citrongräs