Vi fick varma kräftor marinerade med Lime och Chili, som värmdes upp på en Muurika över öppen eld. Det blev verkligen en underbar limesmak och så blev kräftstjärtarna mörare, än hos de vanliga, traditionella kräftorna
Avokadoröra med kräftstjärtar. citronklyfta(or). Mosa och på med lime, hackade kräftstjärtar (spara några till garnering), koriander, sweet chili och creme fraiche
Garnera med räkor, kräftstjärtar, citron och dill. Häll av lagen från kräftstjärtarna. citron. Blanda med de flesta kräftstjärtar (spara några till garnering), räkhacket, ost, tomatpure, dill och cayennepeppar
Blanda samman marinaden och rör i kräftstjärtarna. Tillsätt citronjuice, salt och peppar. Servera den kalla soppan toppad med de avrunna kräftstjärtarna, men droppa lite marinad runt om
Låt kräftstjärtar och kronärtskockshjärtan rinna av. pressad citron. Tillsätt hackad färsk basilika efter smak och till sist lite citron och ev lite salt och peppar
En orgie av kräftstjärtar är liksom det bästa som finns. )Kräftstjärtsröran2 burkar kräftstjärtar ( ca 300 g )1 st äpple i små bitar1 dl créme fraiche1 dl riven, lagrad kryddost1-2 tks DijonsenapDill efter smaksalt & vitpepparBlanda alla ingredienser till en smarrig röra. GurkaTomatIsbergssallad1 st äpple5 skivor soltorkade tomater½ rödlök i tunna strimlor (marineras i limesaft ca 60 min)1 burk black-eye bönorFärska dillvipporDressingen gjorde jag av en vanlig påse Blå Bands dressingmix "Dill & Citron" som jag spetsade med mer dill, salt, vitlökspulver & citronsaft. 2 burkar kräftstjärtar