Marinerade och wokade kräftor
Gradinskan mat
Gradinskan mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ernsts marinerade och wokade kräftor med tre olika dippsåser
  • 10 personer
  • Kräftmarinad
  • 60 kokta kräftor (utan spad)
  • 8 vitlöksklyftor 3 färska röda chilifrukter
  • 4 lime 1 dl rapsolja
  • Flingsalt
  • Såsbas
  • 10 st ägg
  • 6 dl rapsolja
  • 1 dl olivolja
  • 3 msk vit balsamico vinäger
  • Flingsalt
  • Peppar från kvarn
  • Vitlöks- och citronsås
  • Såsbas (se ovan)
  • 3 klyftor vitlök
  • 2 tsk vit balsamvinäger
  • 1 citron
  • Ajvar- och basilikasås
  • Såsbas (se ovan)
  • 1,5 msk Ajvar relish
  • 1 knippe basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.