Kycklinglever kycklinglever selleri recept

Bolognese extra allt

Bolognese extra allt

Bolognese extra allt olivolja 1 gul lök 1 morot 1 selleristjälk 4 vitlöksklyftor 1 kilo nötfärs 200 gram rökt sidfläsk 200 gram kycklinglever 2 lagerblad 1 msk nystötta fänkålsfrön 5 sardellfiléer 2 dl rödvin 2 burkar Mutti krossade tomater 2 msk Mutti trippelkoncentrerad tomatpuré salt och svartpeppar råsocker Hacvka löken, tärna moroten och sellerin. 1 selleristjälk. 200 gram kycklinglever
Lasagne verdi al forno

Lasagne verdi al forno

Putsa kycklinglevern, skär den i tärningar och lägg den i köttfyllningen. Finhacka späck, lök, morot och selleri
Rice dressing (ris med gojs ala USA)

Rice dressing (ris med gojs ala USA)

Under tiden grytan puttrar putsar och skär du kycklinglevern i strax under cm bitar. Börja med att hacka löken, selleri, vitlök, och salladslöken
Gillar ni kycklinglever?

Gillar ni kycklinglever?

Skala rotsellerin och skär den i julienner, tändstickssmala strimlor. Dessutom tycker mina annars ganska tröga tarmar att kycklinglever rensar bra

Spagetti Bolognese med selleri

Det finns som går mer åt tomatsåshållet och andra med kycklinglever. Det här är en variant med gjord på en bas av köttfärs och buljong, med selleri

Rökt smak på kycklinglever

Skär sellerin i bitar.  Fräs kycklinglevern i margarin i en stekgryta.  Rör ner lök, selleri och pressad vitlök
Maccaroni bolognese

Maccaroni bolognese

Lägg i köttfärs, skinka och kycklinglever, använd en gaffel för att ”mosa” kött på låg värme. Stek lök, morot och selleri på låg värme i olja/smör, tills löken blir transparant
Ragù alla Bolognese - Köttfärssås

Ragù alla Bolognese - Köttfärssås

Den innehåller bland annat kycklinglever som gör den riktigt mustig. 3 selleristjälkar (200 g). 200 g kycklinglever. hacka lök, selleri och vitlök mycket fint, värm upp olja i en gjutjärnsgryta och låt ingredienserna till soffritton svettas utan att ta färg i 10-15 minuter tills de är mjuka. 3 selleristjälkar (200 g). 200 g kycklinglever
Ragù alla Bolognese

Ragù alla Bolognese

Skillnaden mellan detta recept och det nyare är att man nu fräser grönsakerna först och sedan tilsätter man köttfärserna, dessutom kan man tillsätta kycklinglever
Baron Ricasolis köttfärssås

Baron Ricasolis köttfärssås

Tärna under tiden morot och selleri och hacka basilika och persilja grovt. 2 stjälkar selleri. 75 g kycklinglever. 3 vitlöksklyftor 1 morot 2 stjälkar selleri. 75 g kycklinglever
Dirty rice

Dirty rice

På det här sättet blir riset klart utan attkycklinglevern blir för kokt, och den goda smaken stannar kvar

Klassisk bolognese

Riv i morot och selleri. 100 gram kycklinglever , finhackad. 1 st selleri , riven. Servera som en varmrätt, eller som en så kallad primo piatti, mellanrätt mellan en lätt förrätt och en varmrätt utan kolhyratstillbehör