Lägg i köttfärs, skinka och kycklinglever, använd en gaffel för att mosa kött på låg värme. Stek lök, morot och selleri på låg värme i olja/smör, tills löken blir transparant
Den innehåller bland annat kycklinglever som gör den riktigt mustig. 3 selleristjälkar (200 g). 200 g kycklinglever. hacka lök, selleri och vitlök mycket fint, värm upp olja i en gjutjärnsgryta och låt ingredienserna till soffritton svettas utan att ta färg i 10-15 minuter tills de är mjuka. 3 selleristjälkar (200 g). 200 g kycklinglever
Skillnaden mellan detta recept och det nyare är att man nu fräser grönsakerna först och sedan tilsätter man köttfärserna, dessutom kan man tillsätta kycklinglever
Tärna under tiden morot och selleri och hacka basilika och persilja grovt. 2 stjälkar selleri. 75 g kycklinglever. 3 vitlöksklyftor 1 morot 2 stjälkar selleri. 75 g kycklinglever
Riv i morot och selleri. 100 gram kycklinglever , finhackad. 1 st selleri , riven. Servera som en varmrätt, eller som en så kallad primo piatti, mellanrätt mellan en lätt förrätt och en varmrätt utan kolhyratstillbehör
Hacka lök, vitlök och selleri. I höst kommer ni vid ett tillfälle få se vår äldste son laga kycklinglevermousse i TV, assisterad av sin ömma moder, det vill säga undertecknad