Lagade en asiatisk köttfärsgrytamedvitkål. Bryn färsen i olja blandat med sesamoljan tillsammans med löken, paprikan, vitkålen, vitlöken, chilin, ingefäran och limen
Kött ⁄ ReceptKöttfärsgrytamedsavoykål och rotsaker. Savoykål innehåller massor med bra vitaminer och annat som är bra för kroppen, dessutom är det väldigt gott och krispigt
Från köttfärsgryta till en vegetarisk kylskåpsrensargryta, steget är egentligen inte så långt. Som till exempel svartkålen, den tillsammans med paprikan, rödlöken och morötterna var ett steg från att bli matsvinn och sånt skär i de Mårtenssonska hjärtana
Då kallade jag den Köttfärsgrytamedkål och rotsaker, kallat efter dess ursprungliga namn. Men med mina ändringar är det i mina ögon en modern variant på den gamla klassiska kålpuddingen
Krydda med salt, peppar och grillkrydda med citrussmak. tillsätt strimlad vitkål, hackad lök och svamp och låt detta fräsa ytterligare tills det fått fin färg
Stek köttfärs i en gryta tills den fått färg, salta efter smak Lägg i kål och låt den steka tills den blivit mjuk Häll på någon dl vatten och låt den stå på svag värme ett par timmar, låt den svalna på spisen med lock över natten
Toppa med persilja och servera med kokt potatis. 2 Fräs lök, äpple, kål och curry i olja. 7 dl vitkål. 1 Bryn färsen och 1 tesked curry i oljan och lägg över i en gryta