Rör ner vitlöken och låt fräsa med en kort stund. Garnera gärna med halverade cocktailtomater. Hetta upp citronmeliss och cayennepeppar i smör och rapsolja i en stekpanna
Servera med ris och sallad. Hetta upp en nonstickstekpanna med lite olja i. Klicka i färssmeten och stek små biffar tills de är genomstekta och har fin ljus stekyta på båda sidor
Vi åt vår linsgryta med en bit bröd och en klick yoghurt på. Tack kära dill för din förmåga att få all mat att kännas lite somrig, även om curryn ochäpplet i den här linsgrytan skriker höst-höst-höst långa vägar
Spetskålssallad. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 äpple, i tärningar. ¾ spetskål, gärna röd, 400 g. 30 g rostade och saltade cashewnötter, 20 st Annons
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.