Börja med att göra naanbrödet. Servera grytan med naanbrödet. Värm mjölkdrycken tills den är fingervarm. Smula ned jästen i en bunke, slå över mjölkdrycken och rör om
Någon som är sugen på indiskt. Efter att ha grubblat hur jag skulle göra med den här måltiden så slutade det med att jag serverade min indiska gryta på en bädd av naturell yoghurt och hembakat naanbröd
I en stor bunke, smält jästen med det varma vattnet. Låt stå ca 10 min, till det är väl blandat. Rör ner resten av socker, mjölk (yoghurt), ägg, salt och tillräckligt med mjöl att göra en mjuk deg
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Till grytan hade vi grekisk yoghurt, basmatiris och Naanbröd. )Men Naanbröden blev goda. I bland blir jag bara irriterad över att läsa allas statusrader på "fejjan" om hur underbart allt är, vilket underbart väder det är och hur långt man har sprungit