I brist på tid, eller vad jag nu ska skylla på, så blev det en hollandaisesås gjord på pulver till, men vill man kan man ju naturligtvis göra sin egen hollandaiseås
Vi valde att ha broccoli och Lallerstedts Hollandaisesås till. Paprika pulver. Tillsätt lök och vitlök, krydda med salt, peppar, kummin, paprikapulver och tomatpuré
Smält smöret till ca 40 grader. Låt det stå så att saltet sjunker till botten. Vispa gulorna med vatten i en kastrull (ej aluminium) på mycket svag värme i vattenbad eller 1-2 på platta med 6 graderingar
3 påsar färdig pulverHollandaisesås från Blå Band eller Knorr. Koka riset och tärna kasslern. Lägg riset i en ugnsfast form och lägg kasslertärningarna ovanpå
hollandaisesås (vi kör med pulver, jo jag lovar men det är enda gången. Göra hollandaisesåsen och hacka äggen och häll i, även senapen i valfri mängd och rör runt