Innan hade jag faktiskt ingen aning om att just de grejerna skulle få följa med hem. Denna gång blev det en chinois, ett Juliennejärn, några doseringsflaskor med pip, ännu ett måttglas, ”röda” kaffet, latexhandskar och ingredienser till kvällens middag
I stort sett så görs den på samma sätt som vegansk majonnäs på kikärtsspad, men med den stora skillnaden att den görs på vart och reducerat kikärtsspad i en kastrull på spisen
) med en fantastisk torsk i huvudrollen med denna fantastiska sås till och Oj, oj, oj. )Mätta och nöjda med såsskålen urskrapad till sista droppen sjunker vi nu ner i soffan
i en gryta, placera en metall skål med äggulan och vispa med en elvisp tills. från värmen och vispa i kesellan för hand sen krydda med citron, citronpeppar, örtsalt
Fyll en större kastrull till hälften med vatten och placera en mindre kastrull inuti den större. Smaksätt den krämiga såsen med citronsaft samt salt
Fira våren med den här ljuvliga förrätten. Vispa ihop äggulor med vatten och värm under omrörning, antingen i vattenbad eller på platta med låg värme tills den börjar tjockna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.