Om du köper en fläskkarré, vilken är en utmärkt detalj, gör dig själv en tjänst och köp den medben. Idag blev den klassiskt späckad med lite katrinplommon, några rosmarinstekta äppelklyftor och en sky smaksatt med calvdos
Stek karrén i stekpanna runt om på medelhög värme. Hel rostad fläskkarrémed gremolata och lite rotfrukter funkar väl en dag om man har lite mer tid att fixa middagen, eller varför inte till helgen kanske
Lägg fläskkarrénmed den köttiga sidan neråt i stekgrytan och häll över det mesta av marinaden. Bryn köttet runt om i en stekgryta och salta, men se upp med värmen, eftersom det söta, lätt blir bränt
Ta ut steken och låt den vila under folie några minuter medan du blandar såsen. Skär upp karrén i skivor och servera med potatis, mango chutneysås och kokta grönsaker
Jag använde en hel benfrifläskkarré som skars i mindre bitar. Servera köttet med mangosalsa, guacamole, gräddfil och riven ost på tortillabröd som du steker på snabbt i en stekpanna - bara några sekunder på varje sida tills de liksom bubblar upp sig och får lite färg