Piccata på Sik med Tomat och Vitlökssås Ostpanerad Sik Att dubbelpanera fisk eller kött med riven ost, är något som passar mycket bra in i LCHF-livsstilen Birgitta Höglund´s Mat
Glutenfri panering Det går att dubbelpanera, alltså vända torsken i mjöl, sedan uppvispat ägg och slutligen i kokos. Här kommer en ströbrödspanerad abborre med skirat smör, gräslök, kokta gulbetor, palsternacka och citronpressgurka AMBROSIAS glutenfria
Abborre "fiskpinnar" Jag fileade och byxade abborrarna (skar bort benraden), sen dubbelpanerade jag fileerna i kryddor, mjöl, ägg och skorpmjöl (i den ordningen) The sweet life of Malin's
KlyftpotatisDubbelpanerar abborrfileerna , först i mjöl, sen i uppvispat ägg och sist i Panko, innan jag steker i olja o smör ericasmeny.blogg.se -
Abborrfilé med kräftfyllning, hummersås och friterad persilja. Filea abborrarna och byxa dem, skölj dem i kallt vatten och låt dem rinna av, om du inte köpt färdiga filéer Matklubben.nu