Abborrfilé med kräftfyllning, hummersås och friterad persilja.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g skinn och benfri abborrfilé
  • 75 g kräftstjärtar
  • 30 g smör
  • (rumstempererat)
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • 1 ägg
  • Vetemjöl
  • Siktat ströbröd
  • Smör till stekning
  • 1 burk Campbells hummersoppa
  • 1-2 msk hummerfond
  • 1 dl tjock grädde
  • Cayennepeppar
  • 2-3 droppar tabasco
  • 1 knippa krusig persilja
  • Olja till fritering
  • Citronklyftor
  • 1 dl hastigt smörfrästa paprikatärningar i olika färger till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.