Vad detta va gott. Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Jag har valt att göra pinnar av finaste torskrygg, men naturligtvis så kan man välja vilken fisk man själv vill
abborre rensad och fjällad salt vitpeppar eller svartpeppar ev. Sänk värmen och stek några minuter på varje sida när pannan är varmare så att abborren får lite färg
*I Samarbete med ICA*. Hej. Jag hoppas att allt är bra med er. Vem älskar inte fiskpinnar. Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem
Hemmgjorda fiskpinnar serverade med kall dillsås och perfekt ugnsrostad potatis, MUMSFILIBABA. Det är även supergott att servera fisken med stuvad spenat
Den här gången fick det bli Abborre, bara urtagen men med fjällen kvar. Snabbmat i värmeböljan. Årets varmaste dag inbjöd inte till så avancerad matlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.