Äggula persilja och dragon recept

Köttmarinad och egen bearnaise..

Köttmarinad och egen bearnaise..

Tillsätt persiljaoch lite extra dragon. färska örter (jag använde timjan, persiljaoch gräslök). Lägg lök, dragon, vitpeppar, vinäger och vatten i en kastrull
Rostbiff och primörsallad med örtdressing

Rostbiff och primörsallad med örtdressing

Man kan ha i en äggula till och vispa över vattenbad också. Hacka blasten från knipplökarna, dill, ochpersilja (och andra örter som man tycker om)
Rimning och påskdagsmat!

Rimning och påskdagsmat!

Smaka av med salt och peppar, dragonoch kanske färsk persilja. Ha i dragon, färsk eller torkad också. Vi hade bara salt, vatten och örter
Biff och bea är liksom alltid rätt.

Biff och bea är liksom alltid rätt.

Såsen görs huvudsakligen på äggula, smör, vit vinäger ochdragon. Det kan vara lite knepigt att få tag på så jag använder persilja istället
Bearnaisesås och lite växthus

Bearnaisesås och lite växthus

Gör den ändå det – vispa upp en äggula på svag värme och tillsätt den skurna såsen droppvis under ständig vispning
Citron- och dragonsill

Citron- och dragonsill

Min kruka dragon var ganska ynklig och när jag mixat ihop örtoljan så smakade den gräs ochpersilja. I år fastnade jag särskilt för citron- ochdragonsillen