Vaniljmuffins färskost recept

Vaniljmuffins med nutellafrosting

Vaniljmuffins med nutellafrosting

100 g färskost. 100 g färskost. Vaniljmuffins med nutellafrosting. maj 13, 2017. Du behöver. 14 muffins. 2 ägg. 2,5 dl strösocker
Vaniljmuffins med mörk choklad

Vaniljmuffins med mörk choklad

Rör rumsvarmt smör, florsocker och färskost smidigt. 150 g färskost. Smält smöret och låt svalna. Vispa ner ägg och mjölk i smöret
Vaniljcupcakes & Hallon & kokoscupcakes med marängfrosting!

Vaniljcupcakes & Hallon & kokoscupcakes med marängfrosting!

Jag gjorde två olika, en vaniljmuffins och en med kokos och hallon i. Här kommer jag med supergoda cupcakes, detta är en perfekt frosting för er som varken gillar smör eller färskost  Muffinsen är saftig och god, mycket vaniljsmak och passar jättebra till marängglasyren
Blueberry open layercake

Blueberry open layercake

Grundrecept tårtbotten/vaniljmuffins. Om du vill ha en hög kaka så gör du dubbel sats av grundrecept tårtbotten/vaniljmuffins
Romantiska tiramisu cupcakes

Romantiska tiramisu cupcakes

Ingredienser (vaniljmuffins). Vispa ihop färskost, vispgrädde och florsocker till en tjock och fluffig smet
Dopkalas med tårta och muffins

Dopkalas med tårta och muffins

Sen har vi vaniljmuffins med kola inuti, bitar av Peccannötter, och en marängsmörkräm med smak av kola som är spritsade i olika mönster
Muffins

Muffins

)Bakade vaniljmuffins som blev jättegoda, jag som alltid får platta muffins fick dock väldigt toppiga o fina muffins för en gångs skull
Vårliga Cupcakes

Vårliga Cupcakes

Jag bakade lite vaniljmuffins fyllda med hallon och toppade med vit chokladfrosting. Vill man ha den lite mera tunnflytande så kan man vispa den mindre och kanske också minska på mängden färskost

Vaniljmuffins med mörk choklad

Rör rumsvarmt smör, florsocker och färskost smidigt. 150 g färskost. 1.  Smält smöret och låt svalna. Vispa ner ägg och mjölk i smöret

Vanilla-frutticupcakes

Vaniljmuffins och vitchokladfrosting med tuttifruttismak. Blanda i färskosten och vispa samman. 100 g vit choklad150 g rumsvarmt smör200 g färskost6 dl florsocker1 tsk tuttifruttiessenceGör så här

Jordgubbscupcakes

Vispa färskost, florsocker och citronskal med en elvisp, blanda i lite i taget av tryffeln och vispa, smaksätt efter tycke och smak, sist i med lite röd karamellfärg så att du får en härlig rosa färg på frostingen