Jag gjorde två olika, en vaniljmuffins och en med kokos och hallon i. Här kommer jag med supergoda cupcakes, detta är en perfekt frosting för er som varken gillar smör eller färskost Muffinsen är saftig och god, mycket vaniljsmak och passar jättebra till marängglasyren
Jag bakade lite vaniljmuffins fyllda med hallon och toppade med vit chokladfrosting. Vill man ha den lite mera tunnflytande så kan man vispa den mindre och kanske också minska på mängden färskost
Vaniljmuffins och vitchokladfrosting med tuttifruttismak. Blanda i färskosten och vispa samman. 100 g vit choklad150 g rumsvarmt smör200 g färskost6 dl florsocker1 tsk tuttifruttiessenceGör så här
Vispa färskost, florsocker och citronskal med en elvisp, blanda i lite i taget av tryffeln och vispa, smaksätt efter tycke och smak, sist i med lite röd karamellfärg så att du får en härlig rosa färg på frostingen