Men gillar man inte kryddighet från timjan, tror jag man ska utesluta de kvistarna. För några år sedan lagade jag en alsassisk rätt med fläskytterfilé som ugnsbakades med potatis, lök och äpple
Ugnsbakadfläskfilé marinerad i örtagårdskryddor som serverades med en pulver-örtsås. färsk timjan till garnering Skala sötpotatisen och skär i centimeter tjocka skivor
Blanda de grillade grönsakerna med den ugnsbakade potatisen, tomater och oliver. Timjanssky. Timjanssky. 500 g fläskfilé. 0,5 st timjan, kruka färsk, plockad. -Mama Skogly ♥ 500 g fläskfilé. 0,5 st timjan, kruka färsk, plockad
På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
Tillbehöret blev ugnsbakade bakpotatisskivor som behövde lika lång tid som köttet. Här har jag brynt en bit hel fläskfilé och rullat in i smördeg tillsammans med en jättegod champinjonröra med timjan, gul lök och grädde
Te x kan du använda vin, fond, soya, timjan, salt och peppar. Jag blandar inte heller i timjan. Lägger istället till ovanstående rub för just dagens grillning timjan och rosmarin eller spiskummin
Och jag kryddade fläskfilén men en Cape Herb Rub Louisiana Cajun från Kryddlandet. havssalt, koriander, paprika gul senapsfrö, chili, lök, kummin, torkad vitlök, oregano, timjan, svartpeppar, riktigt god och passade som handen i handsken
Blanda champinjoner, potatis, rödlök, morötter, paprika, squash, timjan, oregano, olja, farin, salt, svartpeppar och pinjekärnor till grönsaksröran i en långpanna och baka mitt i ugnen i 175° i ca 30 minuter. 600-800 g fläskfilé. 2 msk färsk timjan
600 gram fläskfilé(er) , - 800 g. 2 msk timjan , färsk. 1. Blanda samtliga ingredienser till grönsaksröran i en långpanna och baka mitt i ugnen i 175° i ca 30 minuter
Lägg fläskfilé,. 1kg tärnad fläskfilé. 1 tesked timjan. 1kg tärnad fläskfilé. Fick några fina. fläskfiler av Bulltofta kött när jag besökte dem i morse och tänkte att en