Fläskfilé med madeirasås och ugnsbakade grönsaker
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram fläskfilé(er) , - 800 g
  • 200 gram champinjoner , färska
  • 5 st potatis (ar)
  • 2 st röd lök(ar) , i klyftor
  • 3 st morot , i bitar
  • 2 st paprika , i bitar, valfri färg
  • 1 st squash , i skivor
  • 2 msk timjan , färsk
  • 2 msk oregano , färsk
  • 2 msk olja
  • 1 msk farinsocker
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl solrosfrön , eller pinjekärnor
  • 1 st gul lök (ar)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 msk olja
  • 0.75 dl balsamvinäger
  • 3 msk farinsocker
  • 1.5 dl madeira
  • 3 msk kalvfond
  • 3 dl vatten
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.