Honungsglaserad fläskfilé med potatisflarn och vinägerreduktion
Smått & gott
Smått & gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ett tips till nyårsmiddagen kanske.... Potatisflarnet går att förbereda och värma innan servering, fläskfilén kan förberedas tom kokningen och sedan stekas och även vinägerreduktionen kan göras i förväg.
  • Så kan man istället umgås med sina gäster!
  • 4 port.Fläskfilén:
  • 600 gram fläskfilé
  • 4 skivor serranoskinka
  • 2 kvistar timjan
  • 4 msk finhackad persilja
  • 2 msk honung
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • peppar
  •  
  • Vinägerreduktion
  • 5 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk muscavadosocker
  • ½ dl äppelmust, färskpressad
  • salt
  • peppar
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.