500 g torskrygg. Smöra en ugnsfast form och lägg ner 500 g torskfilé/torskrygg i portionsbitar. Serveras vid cirka 8°C eller till rätter av fisk eller skaldjur. -Mama Skogly ♥ 500 g torskrygg
400 g torskryggeller torskfilé, utan skinn och benfri. 15 blad färsk basilika eller en tsk torkad. 11 kvist timjan eller 1 tsk torkad. 113 st färskpotatis eller delikatesspotatis, kokta. 10,5 dl riven ost som parmesan eller grana padano eller annan riven ost som VästerbottenostKoka potatisen nästan klar i 15 minuter
Servera torskryggen öst med smöret den stekt i samt garnerad med knaprig bacon. 600 gram torskrygg, ca 140 gram per bit - gärna Skreietorsk. 11 krm vit- eller svartpeppar
4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hur är det för dej, har du något eget "Kelly-minne" från någon restaurang eller annat matställe du besökt, ofta eller kanske bara en gång och som satt sig fast i ditt hjärta
God att avnjutas som en vardagsrätt eller när man vill bjuda sina gäster på något gott. 400 g torskfile (torskblock ellertorskrygg). 1 msk torkad persilja eller 2-3 msk finhackad färsk/djupfryst. Jag hade torskrygg och de bakades 25 min i ugnen. 400 g torskfile (torskblock ellertorskrygg). 1 vitlöksklyfta 1 msk torkad persilja eller 2-3 msk finhackad färsk/djupfryst