Torskrygg med smörsauterade primörer
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Receptet är för 4 personer
  • Torskrygg
  • 4 X180g torskrygg eller torskfilé
  • 1 dl vitt vin
  • 6 dl vatten
  • 1 st lagerblad
  • 3 st kryddpepparkorn
  • 1 st grovhackad vitlöksklyfta
  • 1 msk salt
  • Lägg torsken i en form. Koka upp alla ingredienser och slå över torsken. Täck med plastfilm och låt vila 15-20 minuter
  • Smörsauterade primörer
  • 600 g lätt kokta små potatisar (till sommaren gärna färskpotatis)
  • 150 g suger snaps
  • 150 g grön sparris skurna i bitar
  • 80 g vårlök skurna i bitar
  • 150 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.