Torskrygg med potatismuffins
www.masterkocken.se
www.masterkocken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskrygg eller torskfilé </span></li> flingsalt </span></li> 5 kryddpepparkorn </span></li> 2 lagerblad </span></li> 1 gul lök </span></li> POTATISMUFFINS: </span></li> 1 kg potatis (gärna mjölig) </span></li> 2-3 dl mjölk </span></li> 25 g smör </span></li> finhackad persilja (eller annan favoritört) </span></li> salt & peppar </span></li> 2 äggulor </span></li> SÅS: </span></li> 2 st finhackade schalottenlökar </span></li> 1 dl torrt vitt vin </span></li> 1 msk vitvinsvinäger </span></li> 3 dl vispgrädde </span></li> 80 g rumstempererat smör </span></li> salt & peppar </span></li> saften av 1/2 citron </span></li>

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.