Stekte torskryggen i ugnen, till den hade jag den smörstekta sparrisen, och så gjorde jag skarpsås. Men vi har en underbar dag framför oss, med en sol som skiner så vackert på den snön som vi fått
Lägg torsken i såsen och låt koka några minuter på vardera sida tills genomkokt. Koka upp kokosgrädde i en kastrull på medelhög värme tillsammans med alla kryddor
Gjorde egen majonäs idag, har hittat en superenkelt recept, som jag delar med mig. Gjorde lite rotsaker i ugn, till torsken idag, mycket smaker och färg
En fräsch grönsallad till, och den här gången valde jag att även ha blomkålsmos till, med ett nytt gott recept som jag hittade i tidningen Allt om LCHF
Mixa i mixern tillsammans med ett ägg, en skvätt grädde och ev lite smör. Blomkålsmos. Krydda med salt, svartpeppar och liiiite muskotnöt(försiktigt med den)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.