I detta recept har jag använt en påse Santa Marias woksås Phad Thai och den är helt okej. Att då använda färdiga woksåser tycker jag inte är fy skam jämfört med att må dåligt av stress
Asiatisk mat gillas här hemma så detta kommer väl till användning, Asian Paeng Red Curry använder vi ofta, steker bara kycklingfilé och häller i kryddblandningen ihop med kokosmjölk och thai wokgrönsaker, snabblagat och supergott
Lägg nu tillbaka kycklingen i wokpannan bland grönsakerna och häll även i woksåsen. 2 kycklingfiléer, 2 portioner okokta äggnudlar ( á 40 gram/portion enligt vv), 1 bit purjolök, 1 bit vitkål, 120 gram Phad Thaiwoksås, 10 stycken cashewnötter
Jag bara älskar Thai mat och vill äta det oftare än vad jag gör. Woksås. Här hemma så har vi en liten kvartersrestaurang som är så grymma på Thai och det är en njutning att äta där varje gång
Thaimat,. Woksås. Blanda samman ingredienserna till woksåsen. Häll woksåsen över köttet och blanda. 3 msk thai sweet chili sås. 3 msk thai sweet chili sås
 Woksåsen ska enligt påsen vara mild och passa de flesta smaklökarna, så om man vill ha lite mindre hetta så ska man nog utesluta eller minska på Thai Red Curry Paste