Avsluta med att röra ner nudlarna ochkoriandern eller myntan och blanda väl. Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
Blanda ägget medstekspaden som om du skulle göra äggröra. Det är thailändsktoch man kan hitta dessa små godingarna i affärer med östasiatiskt sortiment
Blanda grönsakerna med dressingen toppa med räkor, persilja och hackade jordnötter. Det blev två smakrika rätter med lite asiatisk feeling som vi bjöd våra vänner på igår
Servera med hackade jordnötter och pressad lime. Förutom kyckling med cashewnötter är PadThai den rätt jag oftast beställer när jag äter thaimat, så nu är jag överlycklig att jag lärde mig detta för OJ vad bra det blev
4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär kycklingen i strimlor och blanda med lite olja, chiliflakes och peppar. Det var dags för födelsedagskalas och vi funderade länge på vad vi skulle laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.