Kocken måste ta på råvaran, vända och vrida på den och studera den från alla håll och kanter, - exakt på samma sätt som en sushimästare gör med ett stycke tonfisk förren han förstår huru fiskstycket skall skäras upp
Blanda allt till en deg. Olja, eller smör till stekning. 5 dl vetemjöl special 1 tsk flingsalt 0,5 msk olivolja 2 dl vatten, ljummet Olja, eller smör till stekning
De är mitt bidrag till Månadens sötsak på Söta saker. Tillsätt. Tillsätt mer vetemjöl om det behövs. 1,5 dl vetemjöl (tillsätt mer om det behövs). Tryck ihop degen till en boll, plasta in den och låt den vila 1 timme i kylskåpet. Grädda kakorna 15 minuter i mitten av ugnen
Bilder på mitt energigodisrecept från Healthy Clean Lifestyle Foto Tine Worén…. Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén
Spritsa på ett tunt lager med restrerande Dulce de leche från burken på muffinsarna. Här hittar du mitt bidrag som jag gjorde i år till Utseende tävlingen =)
Det kommer bli fler kvällar med recept från Turkiet under det kommande året, jag letar också efter en riktigt bra Turkisk restaurang i Stockholm – för att leta inspiration till fortsatta kulinariska äventyr – tipsa gärna i kommentarsfältet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.