Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
I detta recept har jag använt en påse Santa Marias woksås PhadThai och den är helt okej. Ibland så behöver vi ta till med lite genvägar när tiden bara inte räcker till
Häll i de vispade äggen och blanda med nudlarna till allt är kokt. Servera med korianderblad, limeklyftor, jordnötter, och återstående vårlök och böngroddar
Thailand here I come. I med böngroddar och räkorna. Hetta upp oljan och i med chili och vitlök. Funkar kanoners att byta ut räkorna mot kyckling om man så vill
-)Det är ju faktiskt en väldigt enkel rätt med rätt så simpla ingredienser men det blir väldigt gott och smakade precis som det brukar göra på thairestaurang
Pad thaimedräkor och kyckling. Nästa helg vill hon ha sushi, och därefter nudelsallad medräkor. Skala de råa räkorna och ta bort den svarta bajssträngen
Rör ner risnudlar, jordnötter och PhadThaisåsen och låt allt bli varmt. Stek kycklingstrimlorna och chilin i en stekpanna med olja på hög värme tills kycklingen får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.