Här lagade jag väl inte direkt ifrån ett recept, utan följde instruktionerna på förpackningen - dvs stek (egentligen kyckling men jag tog svamp, spetskål, grön paprika, harrys kuvert och bladspenat), i med k-mjölken och grytbasen, låt koka, servera med ris
Häll i lite ny olja och woka purjolöken, löken, svampen och bambuskotten. Strimla köttet. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget
Jag känner mig som en svamp. Thaisoppa med röd curry och kokosmjölk. The post Nyttig thaisoppa med röd curry och kokosmjölk (laktosfri & glutenfri) appeared first on Angelas Heaven
Idag tänkte jag skriva litegrann om thaiwok. Jag gjorde en wok som ni ser på bilderna för ett tag sedan och grejen med att göra thaiwok är att den ska göras enkelt och snabbt
Vegetarisk Pad Thai – jättegott och enkelt. Bryn under tiden löken och svampen i en stekpanna tillsammans med vitlöken (frivilligt) och tillsätt sedan dessa till grytan
Rör ner baconet i stekpannan, tillsätt grädden, chilisåsen, thaisåsen och några droppar soja. Bryn på svampen och tillsätt den hackade rödlöken, låt bryna ett tag
Thaibasilika. Torkad shiitakesvamp. Finhacka salladslöken och dra av bladen från thaibasilikan. stekt svamp, ugnsbakade tomater, sjögräs, eller bakad blomkål
Låt svampen rinna av ordentligt annars blir allt blött. Fördela svampen och salamin på samma sätt. Tillsätt thaisåsen och kryddorna och låt småputtra på svag värme i 7-8 minuter. 2 msk thai hot chilisås