Här kommer receptet i alla fall, hela vägen från Lanta Thai Cookery School. När jag var i Thailand senast nu i vintras gick vi en matlagningskurs och lärde oss bland annat att göra en riktig Pad Thai
Pressa saften från limefrukterna över kycklingen i en bunke och rör om lite med händerna så det marineras låt stå ca 1-2 min (kycklingen antar en vitare färg)
Skär kycklingfiléerna i 1 cm tjocka skivor. Hetta upp oljorna i en stekpanna och bryn kycklingen. Tillsätt chilisås, sweet chilisås, oystersås, ingefära, riven vitlök och limesaft och limeskal
Tweet Pin It Skriv utVi har alltid haft en liten förkärlek till asiatisk mat, den är ofta väldigt färggrann med alla sina grönsaker och smakrik med alla kryddor
Preheat oven to 400 degrees F. To make the sauce, whisk together chili sauce, soy sauce, garlic, fish sauce, ginger, lime juice and Sriracha in a small bowl
Snabb och jättegod från stekpanna (bättre än från mikro). Torr och mjuk inne. Ingredienser (1 bulle)1 ägg2 msk havrekli1 msk vetekli1 msk maizenalite saltBlanda alla torra ingredienser
I förrgår kväll gjorde jag en sådan där middag som inte var planerad att bli något speciellt, men som blev helt gudomlig och som jag såklart måste dela med er
Den här rätten åt jag till middag härom dagen och det var verkligen så gott. Receptet har ni här. 100 gram kyckling, vitkål, spenat, broccoli, 1 morot, 1/2 avokado, 1/2 lök, squash och solrosskott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.