dl svartvinbärssaft. upp glöggen och häll i muggar med några russin. dl svartvinbärssaft. Det går väldigt enkelt att göra en snabbversion av egen glögg
Värm till lagom värme och servera den alkoholfria glöggen med skållade mandlar och russin. 75 cl alkoholfritt rött vin eller starkt blandad saft som svartvinbärssaft. 1 dl russin till servering. 75 cl alkoholfritt rött vin eller starkt blandad saft som svartvinbärssaft
Sila blandningen och lägg i russin och mandariner. Blanda äppeljuice, svartvinbärssaft, kanelstång, nejlikor och strösocker i en kastrull och låt småkoka i 5 minuter. 1/2 l svartvinbärssaft. 1 dl russin
Vill man göra en alkoholfri/barnvänlig varant kan man byta ut vinet mot utspädd svartvinbärssaft. 3 clementiner, mandariner eller satsumas, tvättade och grovt skurna1/2 citron, tvättad och grovt skuren25 g russin100 g strösocker1 tsk mald kanel1 tsk mald kardemumma0. 25 g russin
Bjud den i muggar med mandel och russin som tillbehör. 1,5 dl russin. 4 dl svartvinbärssaft. Blanda alla ingredienserna till glöggen i en kastrull och koka upp