Risgrynsgrötmed vanilj i en slow cooker. Risgrynsgröt i en slow cooker från crock pot. Inlägget Risgrynsgrötmed vanilj – Slow cooker dök först upp på Superkroppen
Vi brukar alltid avsluta julafton med en tallrik risgrynsgröt och en skinkmacka. Trots att vi ätit julmat och fikat, knäckt nötter och ätit godis och magen står i trekvart så är det ändå av någon konstig anledning jättegott med gröten på kvällen
Men när jag läser om alla som låter sin CrockPot göra jobbet och säjer att den blir underbar och perfekt på alla vis, ja, då måste jag ju bara testa jag med
Med ekologisk, gammaldags mjölk från Hjordnära, en klick smör, oraffinerat socker och ekologiskt grötris gjorde jag denna gång min risgrynsgröt på ett lite annorlunda vis än jag brukar
Servera gröten tillsammans med körsbärssås, saftsås eller mjölk - och lite kanel förstås. Äter du hellre Ris á la Malta tillsätter du bara lite vispad grädde smaksatt med socker och vaniljsocker när gröten svalnat
Har missat att dela med mig av denna supergoda frukost jag åt härom veckan. Ett grönt te med björnbär och rosenblad, smaksatt med röda frukter och grenadine
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.