Restpasta på strimlad karré och grillad paprika, ca 4 port. Dela gärna0 Restpasta på strimlad karré och grillad paprika, ca 4 port 2st Grillade benfria karrékotletter (ca 350g)
Sätt ugnen på 200°C. Skär fläskkarrén på längden i centimetertjocka strimlor. Marinad. Blanda soja, honung och sweet chili till en marinad och marinera köttet i en skål i 20 minuter
finstrimlad. strimlad. Skiva köttet i tunna skivor och sedan i strimlor. Blanda samman marinaden i en plastpåse och lägg ner köttet i den så att det blandar sig ordentligt
400 gr Morötter (strimlad). 700 gr Potatis fast (strimlad). Värm en större kastrull med lite olja i botten, fräs gula löken så den får lite färg och blir mjuk
Matomanens Köttmacka med Karré & Bacon. 1 st. baugette den långa varianten (räcker till 3-4 port). Så är ni flera, färdigställ hela mackan och sedan delar ni