Skär köttet i strimlor och lägg i en bunke. Servera med kokta glasnudlar. Finhacka vitlök och chili. Blanda ihop vitlök, chili, ingefära, sesamolja, soja och lime
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Här är en klassiker från när jag var liten och som man fick när man bodde hemma
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den ochspenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt
Medan steken bryns rör du ihop smaksättningen. Bryn fläskkarrén i en klick smör i en het stekpanna. Lägg aluminiumfolie över steken och låt den vila medan sås och passande tillbehör tillreds
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Rosta valnötter genom att lägga dem i en het stekpanna utan olja och sväng runt dem tills de börjar få färg
Smaka av med salt och peppar. Det är så skönt när det är enkelt och går snabbt. Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.