Lax. Värm haricots verts i vatten i en kastrull på spisen. Salta och peppra varje laxfilé efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxfiléerna ca 2-3 min på varje sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 600 gram laxfilé. 5 påse haricots verts
Lax. Värm haricots verts i vatten i en kastrull på spisen. Salta och peppra varje laxfilé efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxfiléerna ca 2-3 min på varje sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 600 g Laxfilé Färsk
4 900 g potatis 1 citron 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 tsk maizena majsstärkelse 150 g haricots verts ca 550 g laxfilé 1 tsk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera gärna detta med bulgur eller couscous alternativt quinoa om ni vill undvika gluten, och testa att blanda ner grönsaker ni har hemma i detta, exempelvis stekt lök och zucchini, hackad tomat och rödlök, salladslök eller kokta haricots verts
Tillsätt den hackade kycklingen och fortsätt steka tills kycklingen är genomstekt. lax i ugn med ärtor och gräddsåsSockerfria browniesVegetarisk korma med glutenfritt naanbrödBlomkål- och vitkålstortillas