Stektlax. Lax hör nämligen till snabbmaten här hemma, för den går ruskigt snabbt att steka. Fortsätter på veckans tema fisk, måndagens och tisdagens inlägg hittar du här och här, och har kommit till fisk som snabbmat
Pressa ur saften från limen, hacka koriander och blanda med crème fraiche och fisksås. Hetta upp smör i en stor stekpanna och stek laxen på bägge sidor, stektiden beror på tjockleken på filén
Vi har inte testat fisk på stekhällen än, men idag var det dags. Får jag presentera härlig lax fylld med chevre och citron, som serveras med en rödbetssås och stekt potatis
Kolla så att fiskköttet flikar sig fint innan du är nöjd med tillagningen. I det här fallet valde jag stekt potatis, lök och fräst sparris som tillbehör
Servera den stektalaxen med rostad potatis, örtsås och broccoli. Lax. Ta bort ev skinn från laxen och skär den i 4 portionsbitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek laxen gyllenbrun på medelhög värme på båda sidor ca 2 min. 600 g Laxfilé Färsk
Tillagningstid stektfisk. Häll på vatten och Fond du Chef Fisk. Servera den nystektalaxen med bulgursallad och lite Milda Cuisine Fraiche Vitlök & Örter
Lax. Salta och peppra laxen och ställ åt sidan. Är det skinn på laxen så behåll det på. Lax. Stek laxen i rikligt med smör med skinnsidan neråt på hög värme
fisk,. Lökringar och lax, låter det som en konstig kombination tycker du. Lax. Salta och peppra laxen och strö över rivet citronskal och stek den med skinnsidan ner på medelvärme tills den är klar