Blanda ner dill i rödbetsröran och servera fiskenmed färskpotatis, citronklyfta och ev. Stek eller grilla fisken några minuter i en grillpanna (utan fett) tills fiskköttet blivit precis fast in till mitten
Lägg upp de knaprigt stektafiskarna på varma tallrikar. Krydda fiskarnamed salt och peppar. Lägg smör i en stor stekpanna och stek fiskarna när smöret är ordentligt brynt
Vänd fiskfiléerna i vetemjöl. Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Vänd fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Blanda potatis, morötter och paprika med olja, salt och peppar i en ugnsfast form
salt & peppar. Servera genast fiskenoch blomkålsriset med taboulehsalsan. En stund innan du ska börja laga maten, ta ut fiskenoch låt den stå i rumstemperatur
Ta upp fisken när den är nästan klar och håll den varm. Fisken blir klar i eftervärmen. Gör rent stekpannan om det behövs, tillsätt mer smör och stek baconet knaprigt, tillsätt kapris så att denna får fräsa med baconet en stund
Tillsätt rödbetornaoch vänd runt. Skär rödbetorna i klyftor. Rör ner kapris, persilja och citronskal. Tvätta och koka rödbetorna mjuka, ca 40 min. 4 rödbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.