Snabblagad fiskgryta
emiliasch
emiliasch

Snabblagad fiskgryta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé, t.ex. kolja
  • 2 st gula lökar
  • 3 st vitlöksklyftor
  • Olja
  • 1 st paprika av valfri färg
  • 1 st burk hela tomater
  • 2 dl vitt vin
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • Salt, peppar
  • Citron

Beskrivning

    1. Hacka eller skiva lök och vitlök och fräs i olja.
    2. Skär paprikan i bitar och fräs den också.
    3. Häll på tomatburken och vinet.
    4. Lägg i fiskbuljongtärningen och salta.
    5. Låt puttra 15 minuter utan lock.
    6. Lägg i fisken i bitar och låt den bli klar.
    7. Smaka av med salt, peppar och citron.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.