Hacka lök och vitlök och fräs sedan med spiskummin. Sänk värmen och ha i bönorna. När bönorna börjar mjukna, mosa de med en gaffel. Mosandet tar ett tag, varva med att krydda och ha i vatten
1. Kål. Skölj och strimla kålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Blanda i en skål med rivet limeskal- och saft, honung, salt, vatten och vinäger
Du behöver (för ca 2 port). Olivolja1/2 gul lök1 klyfta vitlökCa 200 g svarta bönorCa 100 g majsCa 5 st cocktailtomater1/2 påse (15 g) tacokryddaKorianderSalt och pepparCa 1 dl vatten
Hej hej. Igår tror jag tyvärr att jag gjorde en hel del människor missnöjda med ett aprilskämt som slog an en lite väl känslig sträng hos en del av er, mina fantastiska följare
Vi åt upp nästan hela på en middag (böntacos) extremt smarrigt vill jag lova. Kimchi utan fisksås – på mitt sätt blev väldigt populärt när jag tog hem en stor burk till mamma och pappa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.