Snabbgravadlax. Gravlaxsås. Skölj av laxen och torka av den. Täck laxen med blandningen och låt det stå i kyl i minst 1 h. 2 msk svensk senap. 1 msk fransk senap. 200 g laxfilé. Gravlaxsås2 msk svensk senap 1 msk fransk senap 3 msk socker 0,5 apelsin, skal från 1 msk rödvinsvinäger 1,5 dl rapsolja 3 msk kaffe 2 msk dill, fint skuren salt och vitpeppar. Snabbgravadlax200 g laxfilé 1 dl socker 1 dl salt 0,5 dl kaffebönor, grovmalda
Smaksätt med lite fransk senap eller aningen hummerfond. Och skulle det suga något alldeles förfärligt efter grillad mat – lägg den snabbgravadelaxen på grillen, såklart
Blanda yoghurt och senap till såsen. Stek eller halstra laxskivorna snabbt i ganska het panna. Skär laxen i 1 1/2 cm tjocka skivor. Jurek Holzer 500 gram laxfilé. 1 tsk dijonsenap
Blanda rödlök, dill, räkor, senap, majonnäs och gräddfil. Grillad snabbgravadlax med kall räksås. Jag hittade fyra laxbitar och en liten skvätt frysta räkor i fisk och skaldjurslådan som fick bli grunden för gårdagens middag