Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Halstrad salma lax med chilifräst Pak Choi samt en salsa på paprika och tomat. Halstrad salma lax med chilifräst Pak Choi samt en salsa på paprika och tomat
Alla deras gratänger är gjorda med svenskodlad potatis och med naturliga råvaror vilket är toppen. Salmalax som är min absoluta favorit och så lätt att laga till
Grillad, snabbgravad lax, med grillad endive och en matig sallad. Jag kände mig ju rätt färdig på allt överätande efter Frankrike, och hade de bästa intentionerna till att ta tag i kosten igen, men helt och fullt har jag inte orkat ändå nu medans det är semester fortfarande
Klappa in salmalaxenmed socker och salt. Blanda nudlar, mango-strimlor, salladslök och chili (spara lite till dekoration) med dressingen (spara även lite här till laxen)
Väldigt god med kokt potatis och grönsaker bredvid. Riktigt god rosépeppar biffar gjorde jag idag. Blanda havregryn och potatismjöl med mjölken och låt stå och svälla en stund
Lägg tomaterna i en bunke och krama dem lätt med svartpeppar och olivolja. Vänd ner mango och strimlad ingefära och smaksätt med limejuice, samt den hackade löken
Snabbgravad lax. Blanda därefter i kaffet och smaka av med salt och peppar. Strimla rödkålen fint och blanda med övriga ingredienser, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.