Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. Dessa är inte färska utan (färsk)frusna och vad lämpar sig då bättre än att laga sashimi
Grillad, snabbgravad lax, med grillad endive och en matig sallad. Jag kände mig ju rätt färdig på allt överätande efter Frankrike, och hade de bästa intentionerna till att ta tag i kosten igen, men helt och fullt har jag inte orkat ändå nu medans det är semester fortfarande
Denna förrätt blir en härlig öppning på middagen med ett par mjälla skivor färsk lax, hettan från pepparroten och syran från äpple fint ackompanjerat av en skiva smörstekt surdegsbröd med en len honungsfraiche som avrundar i gommen
Jag är ju som sagt ingen expert på området mer än att jag tycker om rätten och sashimi kan man säga är som sushi fast utan ris, med andra ord perfekt för oss som pysslar med lchf eller lågkolhydratig kost överlag
Snabbgravad lax. Blanda därefter i kaffet och smaka av med salt och peppar. Strimla rödkålen fint och blanda med övriga ingredienser, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.