Vispa ur formen med lite buljong och mät upp skyn. Låt såsen koka upp på nytt och smaka av. Rör ut mjölet med lite vatten till en klimpfri redning och rör ner det i skyn
Sila av skyn och späd med vatten och kalvfond i en kastrull. Smaka av såsen med salt och peppar. Servera skinkruladerna med sås, kokt potatis, vinbärsgelé och haricots verts
Koka upp skyn till såsen och tillsätt grädde och ev. Sila skyn och låt kalkonen kallna. Servera kalkonen med hasselbackspotatis, kokt eller stekt potatis, sås, brysselkål, sparris, majs, rödkål och katrinplommon
Ta ut kalkonen, sila av skyn (spara till såsen) och låt kalkonen kallna. Krydda såsen med salt, svartpeppar, soja och smaka till sist av såsen med portvin och portvinsgelé
Sås. Servera kalkonen med potatis, broccoli, sallad, gelé och sås. 0,5 påse katrinplommon. 5 dl sky. Sila bort skyn, använd ca 5 dl som du låter reducera ner,
Vispa ur långpannan med buljongen och smaka av skyn, red av till sås. Servera r-benen varmt eller kallt med äppelmos, katrinplommon, rödkål, brunkål eller brysselkål
Att få längta lite efter den där galet goda, saftiga och möra steken som skivats upp, dränkt i skysås som blir så där himmelsk god och mustig så den lätt kan ätas med sked
Sila skyn, mät upp den och späd eventuellt med vatten. Låt köttet vila en stund innan det skäres upp och serveras tillsammans med kumminpotatis, äppelsalsa, katrinplommon, sås och grönsaker
Lägg katrinplommonen i steken och bind ihop den. Katrinplommon. När den är färdig så tar du 3-4 dl av skyn från grytan och 1 dl grädde eller mjölk till en sås som du smakar av med salt och peppar
Skumma under tiden så mycket fett som möjligt av skyn. Skär den vid bordet och bjud såsen, kulstekt potatis, kokta äppelhalvor med vinbärsgelé, katrinplommon och rödkål eller kokt brysselkål till
e minut vänder du på den och penslar med äppelmos och skyn från braspannan. När det vankas middag som denna brukar vi gå all in när det gäller tillbehören, kokt brysselkål (och Anki envisas fortfarande med att säga fel och kallar dom istället för broccoli), asiagurkor, rödkål, äppelmos, ättiksgurka, gelé, kokta bönor och naturligtvis sån där skedätarsås