Potatiskaka är något jag och Katja tycker är jättegott, ibland serverar vi enbart potatiskaka till middag och då fyller i den också med skinka, och serverar en med en sallad till
Servera marmeladen rumstempererad till nybakad skinka. I en liten såskastrull, koka upp äppelcidervinäger, lönnsirap, buljong och muscovadosocker tillsammans med lagerblad under konstant omrörande
Toppa sedan med resterande pålägg (typ riven lagrad ost som Västerbotten, pecorino, parmesan, sedan gott som lufttorkad skinka, räkor, babyspenat, , babyspenat, ruccola) enligt smak samt servera pizzan direkt
Jag valde kastanjechampinjoner, lagrad hålost, en ångad knaperstekt dumpling, vitlök- och sambalgambas, rökt ölkorv, stjälkselleri, vedrökt skinka och saltgurka
Så det är inte så¨många rätter var ändå och mitt bidrag i år är en sill med stenbitsrom och räkor, samt gravad lax med sås till och jag har köpt laxen i år
Massor av parmesan och vitlök, ett helt underbart sätt att bryta sill, skinka och janssons. Inspirerade av Lady och Lufsen blir det härligt kryddiga frikadeller i en fyllig tomatsås serverad med pasta