Gör så här Lägg kräft- och räkskalen i en påse och krossa skalen med exempelvis en kavel. Skär grönsakerna i grova bitar och lägg ner i en stor gryta eller Crock-Pot/Slowcooker
10,8 l fisk- och skaldjursbuljong. 1600 g blandad fisk, tex torsk och lax 500 g färska räkor, med skal 2 klyftor vitlök, hackade 1 litet fänkålsstånd, i skivor 1 liten purjolök, i skivor 1 morot, i tunna slantar 0,5 g saffran 2 msk tomatpuré 3 välmogna tomater, i tärningar 3 dl vitt vin 3 dl vispgrädde 0,8 l fisk- och skaldjursbuljong 1 tsk torkad timjan nymalen svartpeppar och ev salt neutral rapsolja, att steka i 1 näve persilja, hackad
10,8 l fisk- och skaldjursbuljong. 1600 g blandad fisk, tex torsk och lax 500 g färska räkor, med skal 2 klyftor vitlök, hackade 1 litet fänkålsstånd, i skivor 1 liten purjolök, i skivor 1 morot, i tunna slantar 0,5 g saffran 2 msk tomatpuré 3 välmogna tomater, i tärningar 3 dl vitt vin 3 dl vispgrädde 0,8 l fisk- och skaldjursbuljong 1 tsk torkad timjan nymalen svartpeppar och ev salt neutral rapsolja, att steka i 1 näve persilja, hackad
1 L fisk-/skaldjursbuljong. 1 L fisk-/skaldjursbuljong. Det är få saker, när det är som mörkast, som gör mig så glad som att finna ”gamla” bra foton på somrig mat
1,2 L fisk- och skaldjursbuljong (jag blandar vatten med koncentrerad fond av hummer, räkor, kräftor och fisk. 1,2 L fisk- och skaldjursbuljong (jag blandar vatten med koncentrerad fond av hummer, räkor, kräftor och fisk